Голяма парламентарна изненада, но ето по какъв любопитен повод!Футболен отбор за

...
Голяма парламентарна изненада, но ето по какъв любопитен повод!Футболен отбор за
Коментари Харесай

Не е истина! Кой показа червен картон на Бойко Борисов

Голяма парламентарна изненада, само че ето по какъв любопитен мотив!

Футболен отбор за другарски шампионат в румънската столица Букурещ събира Народното събрание, само че изненадващо отвън селекцията остава изтъкнатия голмайстор на зеления терен Бойко Борисов, оповестява " Марица ". Мачовете ще са в края на идната седмица и време за подготовка няма, а противници ще са депутатските тимове на домакините, Турция и Италия.
-->
Със селекцията е зае депутатът Иван Ченчев, някогашен футболист и пресаташе на ЦСКА. Той ще бъде треньор дружно с сътрудника му от ГЕРБ Красен Кралев, някогашен състезателен министър и президент на Черно море. Социалистът Ченчев ще се пусне за къса като либеро, защото има много остарели травми, а ще се играе на огромен терен.

" Ще има футболисти от безусловно всички парламентарни групи ", показа Иван Ченчев.

Голямата звезда в офанзива ще бъде някогашният учебен министър Красимир Вълчев, който рита постоянно.

Футбол на мъжко равнище е практикувал още Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи, който има мачове за първия отбор на Светкавица (Търговище). Депутатът е удостоверил присъединяване. На терена ще излезе и някогашният първенец по битка Даниел Александров, в този момент народен представител от ГЕРБ. В този спорт постоянно загряват с футбол или ръгби, като са майстори и в най-популярната игра.

В отбора обаче няма да бъде Бойко Борисов, голмайстор на хегемона при ветераните Витоша Бистрица. Извън селекцията са още запалени футболисти като Никола Минчев и Мирослав Иванов, като евентуално повода за отсъствието на втория е идното раждане на Лена Бориславова. Двамата би трябвало да станат родители всеки миг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР